Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti sunt anchetate de UEFA!

1097

Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.Sase grupari, intre care si Pandurii Targu Jiu si Petrolul Ploiesti, sunt anchetate de camera de investigatii a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) din cadrul UEFA, o decizie in privinta lor urmand sa fie luata inainte de finalul anului.

Cluburile in cauza sunt Pandurii Targu Jiu, Petrolul Ploiesti, Skonto FC (Letonia), WKS Slask Wrocław (Polonia), Vitoria SC (Portugalia) si Metalurg Donetk (Ucraina), informeaza uefa.com.

Potrivit site-ului oficial al forului european, camera de investigatii a CFCB a solicitat initial ca 31 de cluburi participante in acest sezon al cupelor europene sa ofere informatii suplimentare privind situatia restantelor fata de grupari, angajati si/sau autoritati, pana la 30 septembrie. In cazul gruparilor FC Astra Ploiesti, FC Metalug Donetk, HNK Hajduk Split (Croatia), HSK Zrinjski (Bosnia-Hertegovina), Skonto FC (Letonia) si Trabzonspor AS (Turcia), primele erau suspendate temporar din considerente legate de fair-play-ul financiar, din data de 20 septembrie, insa acum sumele au fost deblocate.

„Dupa investigatii suplimentare si in baza unor noi informatii si dovezi furnizate de cluburi, camera de investigatii a CFCB a decis sa inchida cazurile a 25 de cluburi si a renuntat la masura de suspendare a primelor celor sase cluburi vizate de hotararea anterioara”, mentioneaza UEFA.

Sursa: mediafax.ro