Paul Pirvulescu, surpriza lui Reghecampf pentru meciul cu Trnava

567

Din cauza suspendarii lui Cristi Tanase, Laurentiu Reghecampf va miza ca extrema stinga pe fotbalistul venit in iarna de la Gaz Metan Medias

Tehnicianul stelist vede in pierderea „decarului” un mare minus in economia calificarii. „Trebuie sa gasim cea mai buna solutie pentru a-l inlocui pe Cristi!”, a anuntat Reghe la finalul meciului cistigat cu Universitatea Cluj.

Antrenorul ros-albastrilor vrea sa revina contra slovacilor la sistemul 4-2-3-1, cel folosit in toate meciurile de pina acum, in afara duelului cu Universitatea Cluj, cind stelistii au evoluat in 4-4-2. Pentru inlocuirea lui Cristi Tanase, Reghecampf il pregateste pe Paul Pirvulescu pentru postul de mijlocas stinga. Pirvulescu a jucat un singur meci in acest sezon, duminica, dar el a fost folosit atunci ca fundas stinga. Fotbalistul venit in iarna de la Gaz Metan Medias pare sa fi cistigat duelul cu Florin Costea pentru titularizare. Pirvulescu e preferat pentru ca are un aport mai important in aparare fata de oltean, dar si pentru travaliul sau.

14 meciuri are Pirvulescu la Steaua de la transferul sau in iarna, el reusind si un gol, cu Astra

Stanca – Georgievski, Gardos, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Rusescu, Pirvulescu – Nikolici (Rocha)

Sursa: gsp.ro