NATIONALA

Peste 40.000 de bilete vandute pentru meciul cu Olanda. Recordul de audienta sta sa cada!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca pentru partida cu Olanda, ce se va disputa marti, s-au vandut in jur de 40.000 de bilete si a precizat ca la Istanbul, contra Turciei, Romania va fi incurajata de aproximativ o mie de fani.

“Din cate stiu, s-au vandut in jur de 3-4.000 de pachete de bilete. Inca mai avem de lucru, nu suntem inca obisnuiti sa comandam online. Sunt convins ca daca facem un rezultat bun la Istanbul, voi fi terorizat cu telefoane luni si marti. S-au vandut in jur de 40.000 de bilete pentru meciul cu Olanda. Sper ca pana vineri sa existe bilete la case, pentru ca oamenii deja s-au ambalat si vin. Cel mai rapid s-au vandut biletele ieftine si e normal, pentru ca in general oamenii sunt in plan social spre mediu”, a spus Sandu.

Mircea Sandu este convins ca la meciul cu Olanda stadionul va fi plin. “Mai sunt biletele foarte scumpe la vanzare, VIP-urile, in jur de 5.000 de bilete au fost scoase la vanzare. Acolo e un catering care depaseste 50 de euro de persoana. Sunt convins ca va fi un stadion plin”, a completat Sandu.

Pentru partida cu Olanda, Sandu sustine ca vor fi impartite 6.000 de tricouri si cateva mii de fulare fanilor care vor veni la stadion. “Am avut o intalnire cu suporterii din Bucuresti si Constanta. Trebuie sa apreciez modul in care au inteles acesti oameni sa incurajeze echipa nationala si sa se comporte in stadion. Am reusit cu Timisoreana sa producem 6.000 de tricouri care vor fi atribuite galeriilor, la fel cateva mii de fulare”, a subliniat Sandu.

Mircea Sandu a precizat ca FRF a avut la dispozitie 3.000 de bilete pentru suporterii romani la meciul cu Turcia, dar numarul fanilor prezenti va fi in jurul a o mie. “Am avut la dispozitie 3.000 de bilete din partea federatiei turce. Pe ce s-a vandut pana acum estimam sa fie in jur de o mie de suporteri la Istanbul. E un lucru imbucurator ca oamenii au revenit la echipa nationala”, a precizat Sandu.

Echipa nationala a Romaniei va intalni Turcia, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul si Olanda, marti, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014.

 

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP