Peste 40 de piloti PROMIT spectacol la „GTT Drift Championship”!

507

11440934-a-550-hp-nissan-silvia-specially-prepared-for-drift-racing-competitions--the-photo-was-taken-at-natiCea de-a doua etapa din cadrul Campionatului National de drift al Romaniei, „GTT Drift Championship”, va avea loc in perioada 11-12 mai, la Aeroportul Baneasa – Bucuresti, cu participarea a peste 40 de piloti.

Etapa se va deschide printr-o conferinta de presa sustinuta de presedintele Asociatiei Romane de Drift, pilotul Gabriel Onofrei, care va avea loc vineri 10 mai, ora 14.00, la Terminalul Aeroportului Bucuresti Baneasa, etajul 1.

Printre concurentii care si-au anuntat prezenta la evenimentul de la Bucuresti se numara nume sonore ale driftului international, precum Marco Blasutta, Jean Pierre Penaroli, Monica Alessandrini sau Diego Quaranta. Alaturi de acestia, pilotii romani care s-au remarcat de-a lungul timpului, printre care Razvan Fratianu, Niculae Dobre sau Calin Ciortan, isi vor pune masinile si indemanarea la incercare pe pista Aeroportului Baneasa.

Aflat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, evenimentul are in componenta comisiei de arbitraj si a comisiei sportive nume sonore din lumea motorsportului: Florin Hangu, Dodo Toma, Simon Arpad, Sandor Benedek.

Dupa experienta anilor trecuti in organizarea Campionatului National de drift si a unor etape din campionatul european in parteneriat cu cei mai mari organizatori din Europa, Asociatia Romana de Drift are ca scop organizarea unuia dintre cele mai puternice si populare campionate nationale de profil. De departe cel mai spectaculos sport cu motor, driftul atrage fara efort, pasionati de motorsport, automobilism sau simpatizanti si simpli privitori, se precizeaza intr-un comunicat remis AGERPRES.