Petrolul a invins pe Rapid cu scorul de 2-0, si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei!

1316

umplaPetrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins cu scorul de 2-0 (0-0), pe Rapid, in optimile competitiei.

Golurile au fost marcate de Dore ’66 si Romario ’72.

Rapid: Draghia – Voicu, Tanc, Lung, N. Vasile – Selagea, Negru (Coman ’78) – Martin (Herea ’72), Al Ionita II, Doman (Lukanovici ’85) – Ciolacu. Antrenor: Viorel Moldovan.

Petrolul Ploiesti: Bornescu – Achim, Geraldo (Romario ’36), Benga, Guilherme – Mustivar, Hoban – Fernandez (Albin ’61), Boudjemaa, Teixeira (Morar ’76) – Dore. Antrenor: Cosmin Contra.

Cartonase galbene: Voicu ’14, Coman ’90 / Boudjemaa ’58, Teixeira ’58, Dore ’69

Meciul a fost arbitrat de o brigada cu Radu Petrescu la centru, ajutat la cele doua linii de George Neacsu si Vlad Barleanu. Arbitru de rezerva a fost Iulian Calin, iar observatori Cornel Sorescu si Florin Nicolaescu.

La partida au asistat aproximativ 11.000 de spectatori.

Jocul a fost intrerupt in trei randuri pentru cateva secunde, dupa ce galeriile celor doua echipe au aruncat in teren artificii si torte.

Atat galeria Rapidului, cat si cea a oaspetilor, au scandat scandat in repriza secunda injurii la adresa conducerilor FRF si LPF.

In directia lui Teixeira s-a aruncat cu un pahar cu o bautura racoritoare, dupa ce jucatorul Petrolului a fost inlocuit.

Sursa: mediafax.ro