LIGA 1

Petrolul – Steaua se joaca cu casa inchisa.S-au vandut toate biletele!

Incepand din aceasta dupa-amiaza, casele de bilete ale stadionului “Ilie Oana” au fost inchise, toate pachetele puse la vanzare pentru partidele cu Steaua Bucuresti si CS Tr. Severin fiind epuizate.

Conducerea FC Petrolul Ploiesti le multumeste suporterilor, intelegand, totodata, nemultumirea celor care au fost nevoiti sa infrunte cozile interminabile. Totusi, trebuie mentionat faptul ca, in nici 48 de ore, au fost emise circa 20 000 de bilete, situatie in care aglomeratia produsa la casele de bilete era greu de evitat.

“Lupii” iau si o masura inedita pentru pregatirea meciului: au chemat suporterii la stadion la ultimul antrenament dinaintea derby-ului

“Pana la ora meciului de duminica, 21.30, “lupii” isi invita fanii la antrenamentul oficial de dinaintea partidei, programat pentru sambata, de la ora 19.00, pe stadionul “Ilie Oana”. Va fi, cu siguranta, un bun prilej pentru jucatori sa-si “incarce” moralul si suntem convinsi ca suporterii vor fi alaturi de ei, in numar cat mai mare, si cu aceasta ocazie”, e mesajul postat pe site-ul Petrolului.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP