„Pitbull” Atodiresei se bate pentru TITLUL MONDIAL!

1795

Ionut „Pitbull” Atodiresei se va bate pentru titlul mondial WAKO Pro la categoria 64,5 kilograme in gala Local Kombat de la Onesti, programata in 7 decembrie, dupa ce a fost desemnat de forul mondial drept challenger obligatoriu pentru detinatorul centurii, spaniolul Aitor Eguzkiza.

Un veteran al galelor Local Kombat, Ionut Atodiresei, detinator al centurii Intercontinentale, va lupta pentru titlul mondial WAKO Pro impotriva spaniolului Aitor Eguzkiza, care detine centura de un an si jumatate. „Sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile. Este pentru a doua oara cand am sansa sa devin campion mondial la profesionisti si sper ca de data asta sa si reusesc, mai ales ca lupt acasa, in Moldova”, a spus si cel poreclit „Pitbull”.

La gala din 7 decembrie, unde vor lupta sportivi din 4 tari, vor fi prezenti si o parte dintre cei calificati in marea finala Superkombat, programata in 22 decembrie.

Gala din Onesti programeaza 10 meciuri, dintre care 4 vor fi interntionale, iar alte 5 se vor disputa pentru titlul national Local Kombat, sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact, pe card fiind incluse si doua dueluri pe reguli de MMA. „Vor participa cei mai buni sportivi pe categorii din Romania in acest moment, multi dintre ei descoperiti in ultima perioada si care tind sa faca pasul spre circuitul Superkombat, acolo unde sunt deja Atodiresei, Lungu, Mitu si Olar. Desi initial l-am gandit ca pe un eveniment national, acum a devenit unul international deoarece pe langa faptul ca vor participa sportivi din 4 tari, va fi putea urmarit in direct si in alte sase tari din zona balcanica”, a declarat promotorul si presedintele Superkombat, Eduard Irimia.