Piturca i-a spus lui Maxim sa ramana la Pandurii

398

victor-piturca-bogdan-iordacheVictor Piturca a declarat, marti, ca a discutat cu mijlocasul Alexandru Maxim si i-a recomandat sa ramana la Pandurii pana in vara, insa il sfatuieste pe jucatorul gruparii gorjene sa se transfere la Steaua daca doreste sa creasca in valoare.

„Eu cred ca in momentul de fata, el ar trebui sa ramana la Targu Jiu pana la vara. In sensul asta, am avut o discutie cu el ieri. M-a sunat si acelasi lucru i l-am spus si lui ieri: «Foarte important este ca tu sa mergi acolo unde crezi ca iti este bine». Mie, ca selectioner, mi-ar conveni daca ar veni la Steaua. De ce? Joaca titular la Steaua, atunci vine la echipa nationala si nu mai vin Tanase, Chipciu sau Adi Popa. Nu m-ar incurca transferul lui la Steaua. Cred ca ascensiunea lui sa fie aceeasi, iar la Steaua ar putea fi ok. Cand vrei sa aduci un jucator tanar de perspectiva, iar tu declari ce a declarat Gigi Becali, atunci eu as ramane la Targu Jiu, dar in acelasi timp, el trebuie sa faca si ce crede ca e mai bine pentru el. Am aflat ca nimeni din cele doua conduceri nu i-a transmis nimic. Asa mi-a spus el” , a spus Piturca, in cadrul emisiunii Versus de la Gsp Tv.

Victor Piturca a afirmat ca jucatorii Vlad Chiriches si Mihai Pintilii au crescut in valoare dupa ce s-au transferat de la Pandurii la Steaua. „Si Chiriches si Pintilii au crescut din toate punctele de vedere dupa ce au venit la Steaua, pentru ca altceva este brandul Steaua, o presiune fantastica si trebuie sa tinem cont ca dupa venirea lui Reghecampf, din punct de vedere fizic, ei au facut un salt foarte mare. La Maxim cred ca s-ar intampla acelasi lucru, pentru ca el trebuie sa joace la un alt nivel. Un jucator ca Maxim trebuie protejat intr-un fel, iar la un moment dat va veni momentul cand trebuie sa faca pasul la o echipa mare si sa demonstreze ca are calitati”, a completat Piturca.