Piturca recunoaste ca ARE O PROBLEMA cu Mutu!

1035

Antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, participa la antrenamentul dinaintea meciului cu selectionata Lituaniei, pe stadionul de la Centrul National de Fotbal MogosoaiaVictor Piturca a declarat, intr-o emisiune televizata, ca a avut o „mica problema” cu atacantul Adrian Mutu, sambata, cand echipa nationala nu se afla in program de cantonament, mentionand ca va oferi detalii despre acest incindent intr-o conferinta de presa.

Atacantul echipei Ajaccio a afirmat intr-un interviu acordat cotidianului ProSport ca a fost foarte deranjat de faptul ca selectionerul nu i-a dat explicatii de ce nu l-a folosit titular in meciul cu Olanda.

„Eu nu comentez deciziile antrenorului, dar singurul lucru care m-a deranjat este ca nu mi-a oferit nicio explicatie. Nu a venit la mine sa ma priveasca in ochi si sa imi spuna de ce nu joc sau care e motivul. Asta personal m-a deranjat foarte mult. Atata lucru meritam si eu, nu? In schimb mi-au oferit secunzii lui fel si fel de explicatii…”, a spus Mutu.

Piturca a catalogat, joi, drept neprofesionista declaratia lui Mutu si a precizat ca nu trebuia sa-i dea explicatii jucatorului.

„Nu cred ca a fost o declaratie profesionista din partea lui Adrian Mutu, fiindca eu nu trebuie sa-i dau lui explicatii daca il bag sau nu. Si nu dau explicatii decat atunci cand cred eu ca este cazul sa dau explicatii. Pe parcursul cantonamentului nu am avut nicio problema cu Adrian Mutu. A fost o mica problema care s-a derulat sambata, cand nu era program de cantonament. Stabilisem cu el ceva, nu s-a tinut de cuvant, insa acest lucru il voi detalia la o conferinta de presa pe care o voi avea. Pe timpul cantonamentului nu a existat nicio disensiune intre mine si vreun jucator sau intre jucatori si staf. Daca cineva spune altceva, sunt tampenii, prostii, pentru ca noi stim mai bine ce s-a intamplat”, a afirmat Piturca, la Dolce Sport.