Presa internationala socata de condamnarea fostului capitan al Barcelonei!

477

Presa din Spania a fost socata despre condamnarea lui Gheorghe Popescu la inchisoare cu executare.

„Popescu, fostul jucator al Barcei, condamnat penru frauda fiscala”, a scris cotidianul As, care mentioneaza si faptul ca Popescu ar fi trebuit sa fie ales, miercuri, presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Si El Periodico de Catalunya scrie ca Popescu va merge la inchisoare, alaturi de alti sapte oameni de fotbal, intre care si managerul FC Steaua, Mihai Stoica.

„Fostul azulgrana Popescu va trebui sa faca inchisoare”, a notat El Mundo Deportivo, in timp ce Marca a titrat: „Popescu, fost capitan cule, trei ani de inchisoare pentru frauda fiscala”.

„Popescu in catuse”, scrie presa belgiana, in timp ce francezii de la L’Equipe, France Football si AFP noteaza ca Popescu, fost capitan al Barcelonei, a fost condamnat pentru frauda.

Si presa engleza a preluat informatia condamnarii lui Popescu, subliniind ca fost jucator al echipei Tottenham trebuie sa mearga la inchisoare.

Presa italiana in schimb vorbeste mai mult despre condamnarea fratilor Ioan si Victor Becali, sublinind ca, prin deciziile de marti, in Romania s-a produs un „adevarat cutremur”.

Sursa: mediafax.ro