Prima finala suta la suta germana din istoria Ligii Campionilor!

661

Champions-League-Trophy-HD-Wallpaper-1080.com_Finala Ligii Campionilor se va disputa la 25 mai, pe stadionul Wembley din Londra, doua echipe germane urmand sa lupte pentru trofeu pentru prima oara in istoria competitiei: Borussia Dortmund si Bayern Munchen.

Borussia Dortmund a acces in finala pentru a doua oara in istorie, prima oara, in 1997, impunandu-se in fata formatiei italiene Juventus Torino.

Bayern Munchen se afla in finala a zecea oara, a doua oara consecutiv, castigand pana acum de patru ori si fiind invinsa de cinci ori.

Formatia germana Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor pentru a doua oara in istorie, dupa ce a trecut, cu scorul general de 4-3, de echipa spaniola Real Madrid, in semifinalele competitiei.

Echipa germana Bayern Munchen s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in finala Ligii Campionilor, dupa ce a invins, cu scorul general de 7-0, formatia spaniola FC Barcelona, in semifinalele competitiei.

Aceasta va fi a patra finala intre echipe din aceeasi tara, dupa Real Madrid – FC Valencia (2000), AC Milan – Juventus Torino (2003) si Manchester United – Chelsea Londra (2008).