Primele MUTARI la CFR Cluj! Au fost adusi un spaniol si un ghanez!

1219

muresanPresedintele clubului de fotbal CFR Cluj, Iuliu Muresan, a anuntat intr-o conferinta de presa, ca formatia ardeleana i-a transferat pe fundasul spaniol Javier Velayos si pe atacantul ghanez Sadick Adams.

Velayos a jucat pana acum pentru FC Brasov (28 de jocuri in sezonul trecut), el fiind un produs al clubului Real Madrid, in timp ce Sadick Adams (23 de ani) a evoluat pentru nationalele U-17 si U-23 ale Ghanei, iar in cariera a trecut pe la Ashanti Gold, Atletico Madrid B, Vojvodina Novi Sad, Etoile Sportive du Sahel. Ultimul club la care a jucat a fost Berekum Chelsea FC (Ghana).

Iuliu Muresan a anuntat ca CFR s-a despartit de 9 jucatori, 8 aflati la final de contract in perioada 15-30 iunie (printre care Nuno Claro, Nuno Diogo, Panin, Obiora etc), iar lui Pedro Celestino i-a fost reziliata intelegerea.

La capitolul veniri, presedintele gruparii din Gruia i-a nominalizat pe Paul Batin (Brasov), Nicoara (Pandurii), Cristi Bud (FC Bihor), Lionn si Edimar, din Portugalia, reveniti dupa imprumuturi.

CFR se va pregati la Cluj in perioada 14-21 iunie, dupa care va pleca intr-un stagiu de pregatire la Leogang (Austria), ce va dura din 22 iunie pana pe 13 iulie.

Echipa antrenata de Mircea Rednic va sustine mai multe jocuri de verificare in aceasta perioada, existand sanse mari sa dispute si un meci amical cu Borussia Dortmund, pe 13 iulie. Prima partida de pregatire va avea loc pe 25 sau 26 iunie, adversarul nefiind inca stabilit. Pe 27 iunie CFR va intalni pe Dinamo Tbilisi, pe 29 iunie va avea loc meciul cu Skenderbeu (Albania), pe 1 iulie este programat un joc cu Volga Nijni Novgorod, pe 3 iulie cu Energie Cottbus, pe 6 iulie cu campioana Scotiei, Celtic Glasgow, iar pe 9 iulie cu Viktoria Plzen, campioana Cehiei.

Sursa: agerpres.ro