Rafa Benitez: Trebuie sa facem tot posibilul sa revenim pe Stamford Bridge

418

benitezRafael Benitez a declarat dupa infrangerea din meciul cu Steaua, scor 0-1, ca portarul gazdelor, Ciprian Tatarusanu, a fost intr-o forma foarte buna si ca elevii sai trebuie sa faca tot posibilul pentru a reveni in partida retur.

„Cred ca a fost un meci dificil, o atmosfera foarte buna pentru Steaua. Penaltiul a fost acordat usor. Decizia arbitrului a fost prea dura. Am muncit din greu in repriza a doua si am impins Steaua in aparare. Trebuie sa facem tot posibilul sa revenim pe Stamford Bridge. Steaua a avut un portar in forma foarte buna. Am controlat jocul, nu am avut ocazii, dar nici ei. Gazonul a fost destul de prost, dar tot am controlat jocul. Ei au ramas periculosi dupa penalti, dar nu au fost probleme mari, dovada ca Cech nu a avut ce apara. Impinsi de fani, totusi au pus ceva probleme. Cu aceasta atmosfera era normal ca Steaua sa joace bine”, a spus Benitez.

El a precizat ca a simtit presiunea pe care au facut-o suporterii Stelei.

„Tatarusanu a avut o contributie foarte importanta la acest rezultat. Totusi Chelsea a fost peste Steaua. Dupa gol, Steaua a jucat pe contraatac si am fost norocosi ca nu am primit gol. Stim ce avem de facut acasa, intr-o astfel de infruntare in cupele europene. E dificil sa iei gol in deplasare, dar trebuie sa credem ca putem castiga”, a adaugat tehnicianul.