Rapidul dat afara din Giulesti pentru meciurile cu Gaz Metan si Otelul

999

Comisia de Disciplina a LPF a decis ca Rapid sa dispute urmatoarele doua partide de pe teren propriu in afara Giulestiului, sanctiune la care se adauga o penalitate de 40.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la partida cu Astra Giurgiu. Rapid a facut recurs si spera sa joace partidele cu Gaz Metan si Otelul, in Giulesti, dar fara spectatori.

In minutele 8 si 54 ale meciului de luni, din galeria Rapidului au fost aruncate doua petarde in suprafata de joc, iar la solicitarea arbitrului suporterii au fost avertizati de la statia de amplificare sa nu mai arunce cu obiecte in teren.

De asemenea, jucatorul echipei Rapid, Alexandru Ionita, a fost suspendat pentru un meci si amendat cu 2.000 de lei pentru eliminarea din meciul cu Astra Giurgiu.

Cluburile Steaua si Dinamo au fost amendat cu cate 20.000 de lei pentru incidentele provocate de fani la meciul direct, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

Jucatorii Ivan Petrovic (CSMS Iasi) si Zsolt Szilaghy (Universitatea Cluj), eliminati in meciul dintre cele doua formatii au fost suspendati pentru doua meciuri, respectiv unul. Totodata, cei doi jucatori au fost amendati cu 2.000 de lei (Petrovic) si 740 de lei (Szilaghy).