Raul Rusescu este dorit de FC Sevilla!

522

LPF 2012 - STEAUA - DINAMOImpresarul Victor Becali a declarat ca FC Sevilla s-a interesat de pretul de vanzare al atacantului echipei Steaua Bucuresti Raul Rusescu.

„Sevilla a intrebat cat costa jucatorul, Steaua a spus cat, dar nimic mai mult. Nu exista nicio negociere”, a spus Becali.

Prosport.ro a scris, joi, ca presedintele clubului andaluz, Jose Maria del Nido, se afla la Bucuresti, unde negociaza conditiile de transfer ale lui Rusescu. Potrivit sursei citate, FC Sevilla ar urma sa achite in schimbul golgheterului editiei 2012/2013 a Ligii I suma de trei milioane de euro.

Site-ul marca.com confirma interesul spaniolilor si noteaza, joi, ca Rusescu a mai fost aproape de un transfer la Sevilla in pauza de iarna a sezonului trecut, cand atacantul Alvaro Negredo era ofertat de Everton, insa mutarea nu s-a finalizat.

In cazul in care s-ar transfera la FC Sevilla (locul 9 in ultimul sezon, in Primera Division), Rusescu, 24 de ani, ar deveni al doilea jucator roman care evolueaza pentru gruparea andaluza dupa Ilie Dumitrescu.

Sursa: mediafax.ro