ALTE CAMPIONATE

Mircea Rednic a fost prezentat OFICIAL la STANDARD: “Liege e ca a doua casa”

Conform rtbf.be, misiunea lui Rednic este delicata, Standard Liege fiind in criza si suporterii furiosi. “Poate de aceea au ales un fost «Standardman». Am jucat aici cinci ani. Am cumparat o casa. Sunt belgian. Liege este ca a doua casa pentru mine, am o datorie fata de acest club. Perioada petrecuta la Standard m-a ajutat in cariera de fotbalist si apoi in cea de antrenor”, a declarat tehnicianul, noteaza rtbf.be.

Rednic a reafirmat ca este foarte fericit si ca revenirea la Standard este un vis devenit realitate. “Este un pas important in cariera mea de antrenor. Ambitiile mele? Am avut mereu ambitii mari. Nu sunt un om care sa se multumeasca cu putin. Pentru ca daca, de exemplu, spun ca vreau sa fiu campion, poate voi incheia pe locul doi in acel an. Diferenta fata de prima clasata nu este enorma. Avem norocul ca altor echipe nu le-a mers prea bine. Vizez play-off-ul pentru castigarea titlului”, a mai spus noul antrenor al echipei belgiene.

Jucatorii importanti din echipa si-au afirmat sustinerea fata de predecesorul lui Rednic, Ron Jans, dupa demiterea acestuia, dar tehnicianul roman nu este ingrijorat: “Le-am spus jucatorilor ca incepe o perioada noua pentru Standard. Este bine sa sustii un antrenor, dar trebuie sa arati asta pe teren. Nu ajuta la nimic sa reactionezi cand un antrenor a fost dat afara. Fotbalistii sunt platiti pentru a se antrena si a juca. Ei trebuie sa respecte noul antrenor. Antrenorul este primul responsabil. Insa nici jucatorii nu sunt total nevinovati. Ei nu au dat totul pe teren si de aceea suporterii sunt nemultumiti de rezultate si poate si de atitudine. Inca nu ii cunosc bine pe jucatori, dar ii sustin si pentru mine sunt cei mai buni din Belgia. Acum este important sa obtinem puncte. Apoi, vom vedea daca trebuie sa intarim echipa. Daca vor fi necesare transferuri, vom transfera in ianuarie. Am discutat deja cu presedintele”.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP