Rednic: Imi dau demisia cand lucrurile nu vor merge bine din cauza mea!

342

Tehnicianul echipei Petrolul, Mircea Rednic, a declarat sambata, dupa meciul cu Viitorul, scor 2-1, ca jucatorii sai au dat dovada de caracter si a precizat, referitor la faptul ca fanii i-au cerut demisia, ca va renunta la functie cand isi va da seama ca lucrurile nu merg bine din cauza lui.

„A fost o victoie meritata, baietii au dat dovada de caracter si au inteles tot ce am vorbit la pauza. Am avut ghinion ca am fost condusi cu un autogol. Am dominat clar in repriza a doua, am avut multe ocazii. Daca esti suporter adevarat trebuie sa incurajezi echipa chiar daca ai ceva cu antrenorul. Au strigat demisia de cum au venit la stadion. Atunci cand imi voi da seama ca lucrurile nu merg bine din cauza mea imi voi da demisia. 16 puncte sunt putine, dar sa nu uitam ca am pierdut trei meciuri in prelungiri. Din 1995 nu s-a mai facut nicio performanta la Ploiesti”, a spus Rednic.

De cealalta parte, Catalin Anghel s-a declarat suparat dupa infrangerea inregistrata in conditiile in care echipa sa a condus: „Este suparare mare, am facut o prima repriza buna, a doua a fost inexplicabila, am comis greseli copilaresti si am renuntat la joc multumindu-ne doar sa ne aparam. Este un moment delicat, dar tot timpul ai ocazia sa-ti imbunatatesti jocul. Daca luam puncte la CFR putem spune ca va fi o pauza binevenita”.

Formatia Petrolul Ploiesti a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Viitorul Constanta, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, revenind dupa ce pana in minutul 74 a fost condusa.

Golurile au fost marcate de Galamaz ’12 (autogol) pentru Viitorul, respectiv Hamza ’74 si Morar ’87 pentru Petrolul.

La partida a asistat si o galerie a Petrolului formata din aproximativ 50 de fani. Acestia au strigat, dupa autogolul lui Galamaz: „Demisia!” si „Jucati fotbal”, continuand cu scandarile tot meciul. La finalul jocului, Mircea Rednic a gesticulat catre fani.