Reghe da AFARA 5 fotbalisti de la Steaua!

411

Steaua n-a rezolvat inca transferurile lui Budescu si Marica, desi patronul Gigi Becali se lauda ieri seara ca i-a convins. Pana sa bifeze la capitolul veniri, Steaua se desparte insa de nu mai putin de cinci jucatori.

Gigi Becali si Laurentiu Reghecampf au trait cu sufletul la gura ultimele 24 de ore, in asteptarea unor raspunsuri pozitive din partea lui Ciprian Marica si Constantin Budescu. Desi patronul formatiei ros-albastre anunta ieri seara ca mutarile sunt „90% sigure”, ziua de astazi a adus o rasturnare de situatie.

Budescu si Marica nu vor deveni stelisti. Cel putin nu pentru moment.

Pana sa bifeze la capitolul veniri, Steaua anunta insa cinci plecari, toate confirmate de Laurentiu Reghecampf.

„E adevarat, Guilherme si-a gasit echipa. El intra in ultimele 6 luni de contract si va semna cu alta formatie”, a confirmat Laurentiu Reghecampf la Digisport.

 „Pe Tade, Tahar, Alcenat si Breeveld nu ma bazez, nu ii iau in cantonament. Ei trebuie sa-si gaseasca echipe”, a mai spus Reghecampf.

„Cred ca avem un lot foarte bun, avem nevoie sa acoperim cateva posturi, vom vedea. Vom rezolva situatia in cel mai scurt timp. Vrem sa pregatim echipa si pentru ce va urma in sezonul urmator, in preliminariile cupelor europene.

Sunt in acest moment multi jucatori pe care ii urmaresc, avem o lista, dar nu pot sa va spun ce am in cap. L-am vazut si pe Zoubir, dar avem niste prioritati in acest moment”, a conchis Reghecampf.

sursa: sport.ro