Reghe RENUNTA la jumatate de echipa. Pe CINE da AFARA din iarna

413

Gigi Becali baga mana adanc in buzunar, dupa revenirea lui Reghecampf la Steaua.

Becali a promis transferuri la Steaua din iarna, iar primul nume este deja cunoscut.

Bourceanu va reveni pentru a doua oara la Steaua de la transferul initial la Trabzonspor. Mutarea este oficiala, iar mijlocasul Stelei va fi primul nume „nou” sub noul mandat al lui Reghecampf.

Alaturi de Bourceanu, un alt fost stelist cu care Reghecampf are o relatie excelenta este asteptat inapoi la echipa. Pintilii a lucrat cu Reghe la Al Hilal, iar acum este dorit inapoi la echipa pentru care a purtat si banderola de capitan.

Cu aceste doua mutari, Reghecampf si-ar putea betona zona de inchidere la Steaua, acolo unde Radoi i-a folosit in acest sezon, prin rotatie, pe Muniru, Filip, Breeveld, Tahar si Kharja.

 O alta tinta obligatorie pentru Reghe din iarna este cea de atacant. Acolo, Marica si Hamza sunt doua nume vehiculate pentru piata transferurilor. Astfel, Tade si Tudorie vor avea sanse minime de a mai fi folositi titulari.

Alte schimbari pe care Reghe le pregateste in aceasta iarna vor fi facute in linia de fund, unde singurul jucator 100% stabil va fi Varela. Reghe i-a promis lui Becali ca va incerca sa-l „restarteze” pe Alcenat, jucator care a prins foarte putine minute cu Radoi antrenor. In centrul apararii ar putea aparea Celeban in locul lui Papp sau Tosca, mutarea fiind incerta in acest moment. In stanga, Reghe ar intentiona sa-l forteze pe Guilherme, jucator pe care il cunoaste inca din perioada Chiajna.

Daca Nita are cele mai mari sanse sa fie folosit ca portar si din playoff, in spatele varfului Reghe va miza pe trio-ul cu vechime din lot: Adi Popa, Chipciu, Stanciu, ceea ce inseamna ca Hamroun ar putea fi trecut ca rezerva din 2016.

Cum ar putea arata Steaua din 2016:
Nita – Alcenat, Varela, Celeban, Guilherme – Pintilii, Bourceanu – Adi Popa, Chipciu, Stanciu – Hamza

sursa: sport.ro