Reghecampf: Am reusit tot ce ne-am propus. Mai putin faptul ca nu ne-am calificat!

399

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a declarat, miercuri seara, ca formatia sa a reusit tot ce si-a propus, mai putin sa obtina victoria, in meciul cu echipa Concordia Chiajna, pierdut, scor 3-4, la loviturile de departajare, in optimile Cupei Romaniei-Timisoreana.

„In mare, am facut un meci bun. Am reusit sa ne cream ocazii. Trebuie sa fim barbati si sa felicitam pe Chiajna. Trebuia sa castigam in 90 de minute. Am pierdut un obiectiv si suntem dezamagiti. La final i-am spus baietilor ca-i iubesc. Trebuia sa fim mai concentrati la finalizare. In seara asta ne-au absentat multi jucatori, dar care vor fi pe teren la meciul cu Dinamo. Am dominat campionatul intern, o vom face si mai departe si ne vom califica in primavara europeana. Vreau ca jucatorii sa treaca foarte repede peste acest esec. Am pierdut un obiectiv, mai avem doua, iar cel mai important este campionatul si il vom castiga. In afara faptului ca nu ne-am calificat, am reusit tot ce ne-am propus”, a declarat Reghecampf.

El a vorbit si despre jucatorul Andrei Dumitras: „El avea oportunitatea sa joace intr-un meci de Cupa Romaniei, un meci care nu era prea stresant, trebuie sa-si faca jocul, dar nu a reusit asta. Incet-incet, sita cerne. In pauza de iarna vom analiza situatia”.

Steaua a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, de Concordia Chiajna, in urma executarii loviturilor de departajare, scor 4-3. Dupa 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 0-0.