Reghecampf castiga la Steaua cat la o echipa mare din Rusia!

470

laurentiu_reghecampf-190156640Laurentiu Reghecampf a negat posibilitatea de a parasi Steaua la sfarsitul actualului sezon, precizand ca nu este tentat de o alta formatie, deoarece castiga in acest moment cat ar putea castiga la o echipa mare din Rusia.

„Pe mine ma intereseaza sa castig campionatul, sa ma calific in Champions League, ma intereseaza sa raman la Steaua, nu m-am gandit niciodata sa plec, sa ma duc la alta echipa. Am inceput ceva si voi duce acest lucru la capat, bineinteles daca voi fi dorit. Am destule provocari.  Din punctul de vedere al banilor, nu ma intereseaza, castig foarte bine la Steaua, deci n-am niciun motiv sa plec. Nu au cum sa-mi dea (n.r. – altii) mai mult, castig foarte, foarte bine, castig exact cat as putea castiga la o echipa mare din Rusia. Nu ma intereseaza. In momentul in care ma calific si joc in Champions League nu mai am nevoie sa ma duc la o alta echipa” , a spus Reghecampf, la DigiSport.

Tehnicianul Stelei a comentat, astfel, afirmatiile fostului jucator stelist Lita Dumitru, care a declarat, sambata, la GspTV, ca Reghecampf va pleca in vara de la Steaua daca va trece de Chelsea si daca va castiga campionatul.