Reghecampf a decis cu cine ataca grupele! Vezi lotul de jucatori pe care se va baza in Liga Campionilor!

1270

Steaua poate inscrie doar 22 de jucatori pe Lista A, astfel ca in urma realizarii transferurilor pe ultima suta de metri, Mihai Costea, Mihai Radut, Conel Rapa, Stefan Nikolic si Doru Bratu nu au fost inclusi pe lista UEFA, potrivit prosport.ro.

Steaua a intrat, in aceasta dimineata, pe ultima suta de metri pentru definitivarea listei UEFA, care trebuia trimisa la forul continental pana la ora 14:00. Imediat dupa calificarea in grupele Champions League, oficialii din Ghencea au prezentat o lista de posibile transferuri, insa au rezolvat doar transferurile lui Ionut Neagu, Varela si Kapetanos, toti inclusi pe lista UEFA. Conturarea listei i-a creat mari probleme lui Reghecampf, care s-a vazut nevoit sa renunte la mai multi fotbalisti.

Poate inscrie doar 22 de jucatori

UEFA permite 25 de jucatori pe Lista A, dar Steaua a putut inscrie doar 22. Cluburile calficate in Liga Campionilor pot inregistra pana la 25 de jucatori pe Lista A, din care minim doi trebuie sa fie portari.

Minim opt locuri de pe Lista A sunt rezervate jucatorilor antrenati in tara de provenienta a clubului, dintre care maxim patru locuri pot fi alocate jucatorilor antrenati de alte cluburi din acea tara.

Mai exact, in cazul Stelei trebuie sa fie trecuti pe lista minim opt jucatori care si-au facut junioratul in Romania, dintre care cel putin patru au fost crescuti chiar in curtea ros-albastrilor.

Cum Steaua are in acest moment in lot doar doi jucatori care si-au facut junioratul in curtea clubului, Lucian Filip si Valentin Cojocaru, iar portarul va fi oricum trecut pe Lista B, campioana va pierde trei locuri de pe lista UEFA si va putea inregistra doar 22 de jucatori.

1steaua