ROMANIA – GRECIA, ora 21:00, in direct pe Antena 1! Vezi ECHIPELE PROBABILE

692

Imagini de la antrenamentul echipei nationale a Romaniei. Antrenament Romania.ROMANIA – GRECIA. Echipa nationala nu mai are de ales in urma esecului de la Atena (1-3): ori bate Grecia cu 2-0 sau mai mult, ori vede CM 2014 la televizor.

Romania, echipa de fotbal, are o singura treaba de facut: sa se califice la CM 2014. Restul este poveste. Ori suntem, ori nu mai suntem. Vorba aceea…

Pentru returul cu Grecia, Piturca i-a antrenat pe baieti peste masura. In loc de 13.00, ora la care era programata conform site-ului oficial al FRF, conferinta de presa a inceput mai tarziu cu 40 minute. Scuzabil, daca la capatul drumului „tricolorii” ar gasi plicul cu biletele de avion catre Rio. Victorie a anuntat Piturca, desi nici noi nu i-am batut, nici ei nu ne-au invins. Decat o data. Returul se prezinta in toate ipostazele.

Serios vorbind, Mister Piti ne-a comunicat ca atletul Chiriches va fi pe teren din minutul unu. Alaturi de el vor mai fi alti 10 viteji, care vor incerca sa ne cucereasca sufletul.

Important e sa nu mai vedem aceeasi prestatie fada ca in meciul de la Atena, unde Bourceanu, Tanase, Cocis si Torje, ca sa nu-i insiram chiar pe toti la rand, ne-au dezamagit crunt.

Desi nu a jucat nimic in tur, Romania are sanse destul de mari de calificare, scorul de 2-0 nefiind chiar atat de greu de obtinut, mai ales ca nici grecii n-au aratat c-ar fi vreo „scula” de echipa. Sunt greci, adica estici, si atat.

Echipa probabila a Romaniei:

Piturca a incercat, pe cat posibil, sa ascunda formula de start din meciul retur, dar aceasta s-a conturat doar din vorbe. In mare, echipa probabila cu Grecia arata asa: Tatarusanu – Matel, D. Goian, Chiriches, Latovlevici – Gardos, Cocis – Nicolita, Maxim, Stancu – Marica.

Echipa probabila a Greciei nu ofera cine stie ce surprize. Astfel, Fernando Santos va trimite in teren, cel mai probabil, urmatorul „11”: Karnezis – Torosidis, Sokratis, Siovas, Holebas – Maniatis, Tzolis, Karagounis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras.

INFO

Meciul va incepe la ora 21.00, insa accesul spectatorilor pe „National Arena” se va face de la 18.30;

Traficul auto e restrictionat de la ora 15:00 in doua zone: intre intersectia bulevardului Pierre de Coubertin – strada Vatra Luminoasa si intrarea in Arena din bd. Pierre de Coubertin; pe strazile Vatra Luminoasa si Maior Coravu;

Sursa: ziuanews.ro