ROMANIA zdrobeste UNGARIA cu scorul de 3-0, in preliminariile Cupei Mondiale! VIDEO REZUMAT

694

1maricaNationala de fotbal a Romaniei a invins cu scorul de 3-0, reprezentativa Ungariei, in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, din Brazilia, potrivit mediafax.ro.

Golurile au fost marcate de Ciprian Marica ‘2, Mihai Pintilii ’31 si Cristian Tanase ’88.

1-0: Ciprian Marica a recuperat la 40 de metri de poarta ungurilor, a inaintat pana in careu si a marcat cu un sut plasat de la 14 metri in stanga lui Bogdan.

2-0: Stancu a recuperat o minge in jumatea de teren a Romaniei, aceasta a ajuns la Torje, care i-a pasat lui Marica, atacantul intorcand mingea la Pintilii, care a sutat la vinclu de la 20 de metri.

3-0: Actiune personala a lui Tanase, care l-a driblat pe Guzmics si a inscris cu un sut de la 14 metri la coltul lung.

Romania: Tatarusanu – Matel, Goian, Chiriches, Rat – Bourceanu, Pintilii – Torje (Tanase ’58), Stancu, Maxim (Ad. Popa ’64) – Marica (Hoban ’79). Selectioner: Victor Piturca

Ungaria: Bogdan – Vanczak, Liptak, Guzmics, Kadar – Korcsmar (Hajnal ’34), Varga (Lourencsics ’68) – Koman (Szabics ’85), Bode, Dszudsak – Szalai. Selectioner: Sandor Egervari

Cartonase galbene: Bourceanu ’50 / Korcsmar ’14, Liptak 45+2, Vanczak ’60

Meciul a fost arbitrat de Alberto Undiano Mallenco, ajutat de Roberto Diaz Perez Del Palomar si Pau Cebrian Devis, iar Carlos Clos Gomez a fost rezerva. Comisar de joc a fost englezul Mike Foster, iar evaluator (observator) de arbitraj, italianul Alfredo Trentalange.

Suporterii romani au fluierat imnul Ungariei, iar in timpul intonarii imnului Romaniei, fanii unguri s-au intors cu spatele spre teren.

Suporterii romani de la peluza S au facut o coregrafie cu steagul Romaniei, iar conturul tarii era realizat din cartoane albe. In interior, era desenat un suporter cu mainile ridicate.

„Va asteapta izbanda, va asteapta si fratii, nadejdea e numai la voi”, era mesajul arborat de fani. De asemenea, a fost afisat urmatorul banner: „Marasesti, pe aici ungurii nu trec”. Pe mai multe panze ale fanilor scria: „1918”, dar a mai fost afisat si un alt banner pe care scria: „4 iunie 1920”, cu referire la semnarea tratatului de la Trianon. „Salvati Rosia Montana”, „Castigam aurul la Jocurile Olimpice”, „Stop Chevron”, au fost alte mesaje ale fanilor romani.

La meci au fost prezenti printre altii Mircea Lucescu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu si Florin Raducioiu.

Urmatorul meci al nationalei Romaniei va avea loc, marti, de la ora 21.00, tot pe Arena Nationala, in compania selectionatei Turciei.