ROMANUL care face meciuri extraordinare in NATIONALA lui Cristiano Ronaldo

434

Cristian Ponde de 17 ani, fiul unor emigranti romani, a marcat un gol, pentru echipa nationala U18 a Portugaliei, in meciul cu Norvegia, de la Oslo, pierdut insa de selectionata lusitana, scor 1-2.

Ponde a jucat 90 de minute pentru selectionata U18, punctind din lovitura libera la 1-2 cu Norvegia, scrie gsp.ro. Dupa primul gol in Liga Campionilor la juniori, reusit saptamina trecuta pentru echipa U19 a lui Sporting Lisabona, Cristian, numele de scena oferit de portughezi lui Ponde, s-a remarcat si la „nationala” lusitana U18.

Miercuri, la primul meci in turneul de la Limoges, unde portughezii au dat startul pregatirilor pentru Euro 2014, Cristian a jucat 90 de minute extrema stinga. Si a inscris, in minutul 56, singurul gol al echipei antrenate de Helio Sousa. O noua lovitura libera ce devine marca Ponde, la fel cum se intimplase la Sporting – PSV Eindhoven 4-2.

Numai ca, desi au mai avut ocazii, ros-verzii au pierdut in fata Norvegiei, 1-2. Si joaca azi a doua partida de la Limoges, impotriva Uruguayului.

„Excelenta executie a lui Cristian. A fost golul care a redat speranta lusitana”, a notat site-ul oficial al federatiei portugheze.

Sursa: Realitatea Tv