Sageata Navodari, Corona Brasov si ACS Poli Timisoara au promovat in Liga I

969

poli timisoaraSageata Navodari si-a asigurat in premiera promovarea in Liga I, in urma victoriei de pe teren propriu, scor 1-0, din meciul cu Dunarea Galati, contand pentru etapa a XXIX-a a Seriei I din esalonul secund.

La finalul partidei, principalul finantator al echipei din Navodari, Nicu Babu, a declarat ca nu crede ca Sageata va avea probleme cu licenta. „Suntem foarte fericiti pentru aceasta promovare. Nu cred ca vom avea probleme nici cu licenta. Luni vom primi un raspuns definitiv si in acest sens. Avem deja asigurati pentru Liga I 1,5 milioane de euro de la primarie, 400.000 de la sponsori si banii din drepturile de televizare”, a afirmat Babu.

Fotbalistul Dorel Zaharia s-a declarat incantat de promovare: „E o zi deosebita pentru oras. Am castigat si astazi, am dovedit ca meritam sa fim in Liga I. Vom vedea mai departe ce va fi”.Tot joi, in Seria I s-au mai inregistrat urmatoarele rezultate: CF Braila – Dinamo II Bucuresti 3-0, CSM Unirea Slobozia – ACS Buftea 0-0.

In Seria a II-a, s-au disputat urmatoarele meciuri: FC Bihor Oradea – FC UTA Arad 2-3, FC Maramures Universitar Baia Mare – ACS Poli Timisoara 1-1, FC Arges Pitesti – Alro Slatina 0-6 si CSM Ramnicu Valcea – Damila Maciuca 1-0. In urma acestor rezultate, au promovat in prima liga Corona Brasov si ACS Poli Timisoara. Partida FCM Targu Mures – Corona Brasov va avea loc vineri.