Saptamana decisiva in Europa. Programul televizarilor CFR, Steaua, Dinamo si FC Vaslui in Cupele Europene!

519

Echipele romanesti dau ultimul asalt in aceasta saptamina pentru grupele competitiilor europene. Campioana CFR Cluj va juca diseara mansa retur cu Basel, avind prima sansa dupa 2-1 in Elvetia. Steaua joaca la Pro Tv cu Ekranas, iar restul meciurilor se vad la Digi Sport si Dolce Sport.

Joi, Steaua, Dinamo si Vaslui vor disputa actul secund din play-off-ul Europa League

CFR CLUJ – FC BASEL (AZI, ORA 21.45, DIGISPORT, DOLCESPORT)

Echipa lui Andone a reusit un rezultat foarte bun in Elvetia, 2-1, si are acum prima sansa la calificarea in grupele Ligii Campionilor, care ar aduce 20 de milioane de euro in conturile clubului. O astfel de performanta le-ar permite campionilor sa se intareasca pentru a face fata duelurilor din grupe.

STEAUA – EKRANAS (JOI, 20:30, PRO TV)

Stelistii sint ca si calificati in grupele Europa League dupa victoria cu 2-0 din Lituania. Daca trupa din Ghencea va trece de campioana Lituaniei va intra pentru a 9-a oara consecutiv in grupe venind din preliminarii, lucru pe care nu l-a reusit nici o alta echipa de cind cupele europene au trecut la format cu grupe, adica din 1991.

METALIST HARKOV – DINAMO (JOI, DE LA 21:00, DIGI SPORT 2)

Dinamovistii merg in Ucraina sperind la o minune dupa infringerea din Romania, scor 0-2. Dario Bonetti va risca un joc ofensiv in returul cu Metalist. „Ciinii” au promise prime foarte mari in cazul unei calificari miraculoase.

INTER – VASLUI (JOI, DE LA 21:45, DIGI SPORT 1)

Vaslui a primit o lectie de fotbal in meciul tur cu Inter si merge in Italia sa incerce un rezultat respectabil. Desi fara miza calificarii, partida de la Milano va fi o experienta europeana importanta pentru echipa lui Sumudica.