”Sapte echipe care nu ar trebui sa ia licenta”

547

prunea01n-evzFlorin Prunea a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca sunt sapte echipe din Liga I care nu ar trebui sa primeasca licenta pentru noua editie de campionat.

„Sunt sapte echipe care nu ar trebui sa ia licenta! In primul rand, este vorba despre acele echipe care au intrat in insolventa. Nu este posibil sa primeasca loc in prima liga astfel de echipe. Daca li s-ar da licenta, inseamna ca ar fi trebuit si noi sa luam vreo 20 de jucatori foarte buni in toamna. Faceam vreo 40 de puncte, iar pe urma renuntam la ei si intram in insolventa. Nu este posibil asa ceva. In mod sigur vor fi echipe care nu vor lua licenta”, a spus Prunea.

Oficialul formatiei iesene a mai precizat ca este convins ca gruparea sa va primi licenta: „Noi vrem sa ramanem in Liga I pe meritul nostru sportiv, nu pe necazul altuia. Dar nici nu mi se pare normal cum procedeaza altii. Sunt unele cluburi care depun acte nesemnate de jucatori. Stiu ca Liga nu este Politie, dar ar trebui verificate cumva actele care se depun pentru licentiere. Se stie foarte bine despre ce vorbesc pentru ca presa a consemnat aceste cazuri. Noi am depus dosarul de licentiere, am discutat si cu domnul Duru, si a fost acceptat in totalitate. Acum asteptam decizia. Nu am nicio emotie ca nu vom primi licenta”.