SCANDALUL iscat aseara nu ramane fara urmari. Bellu si Bitang renunta la Romania!

500

Cei doi antrenori au spus aseara ca renunta la lotul olimpic al României, nu la antrenorat. E posibil ca ei sa fi acceptat una dintre numeroasele oferte de ”afara”. O medalie de bronz la birna luata aproape de la git Catalinei Ponor si un argint la sol, al aceleasi sportive, au declansat furtuna din gimnastica româneasca.

Se intunecase aseara cind Mariana Bitang si Octavian Belu au ajuns, alaturi de sportive, mai putin Catalina, in Satul Olimpic.

Mariana Bitang i-a spus lui Epuran „ca tot ce s-a intimplat este peste limita mea de suportabilitate”. N-a detaliat, n-a rostit cuvintul „demisie”. Dar nici nu era nevoie, pentru ca Belu a lamurit prima parte. Plecarea e deja declarata. „Contractul meu s-a incheiat. Nu mai dau declaratii, sint un freelancer”, a spus Octavian Belu pentru Gazeta.

Si destinatia? Aceasta este, deocamdata, necunoscuta. Belu si Bitang sint nemultumiti de rezultat, desi gimnastica a strins 3 medalii, mai mult cu una fata e Beijing si o treime din numarul reusit pina acum la Londra, de intreaga delegatie a României.

Catalina Ponor nu a aparut cu masina care le-a adus pe colegele ei si pe antrenori, ea fiind suparata dupa ce a spus ca „m-a durut ca n-am fost felicitata de antrenori pentru medalie”.

Sursa: GSP.RO