Scoate Copos banii pentru Codrea?

466

  Paul Codrea este aproape de a semna cu Rapid zilele acestea, mijlocasul dandu-si deja acceptul verbal de a juca in Giulesti.

Paul Codrea isi cauta echipa, dupa ce i-a expirat angajamentul cu Siena si cum varianta Timisoara a picat din motive financiare, iar din Italia nu a primit nicio oferta, mijlocasul ar putea da curs ofertei Rapidului.

George Copos il vrea pe Codrea pentru a acoperi golul lasat de Dan Alexa. Refuzat de Costin Lazar, Copos este hotarat sa bage mana adanc in buzunar pentru a-l aduce pe Codrea sub comanda lui Sabau, oferindu-i mijlocasului un contract beton de 240.000 de euro pe sezon, plus bonusuri de performanta si la semnatura. Daca va accepta, Paul Codrea va fi al 9-lea transfer din intersezon al Rapidului.

„N-am intrat încă în miezul problemei, a fost o discuţie de principiu. Eu mi-am dat acordul, iar acum urmează să ne înţelegem clar. Rămâne de văzut cînd voi ajunge la Bucureşti pentru ultimele discuţii. N-am apucat să vorbesc cu Sabău, dar îl ştie toată lumea! A fost mare jucător şi e un antrenor foarte bun! Are şcoala italiană în sînge, mi-ar plăcea să lucrăm împreună”, a declarat internationalul roman.