Selectionerul Olandei: Echipa Romaniei este un adversar dificil, seamana cu Estonia!

484

20100914122101-Louis_van_Gaal_RobbenLouis van Gaal a declarat intr-o conderinta de presa, ca se asteapta la un meci greu cu Romania, precizand ca echipa antrenata de Victor Piturca are un sistem de joc asemanator cu acela al adversarei precedente, Estonia, dar jucatori cu calitati individuale mai bune.

„Romania are un sistem de joc asemanator oarecum cu cel al Estoniei, dar are jucatori cu calitati individuale mai bune. Asa ca ma astept sa atace mai mult decat a facut-o Estonia, sa creeze spatii mai multe pentru ofensiva noastra, sa avem mai multa libertate de exprimare. Echipa Romaniei este un adversar dificil, ma astept la un alt meci greu”, a spus Van Gaal, informeaza presa olandeza.

Louis van Gaal a anuntat ca va folosi, cu o singura exceptie – Van der Vaart in locul accidentatului Sneijder -, acelasi prim 11 ca in partida de vineri cu Estonia.

Rafael van der Vaart a precizat ca nationala Olandei va trebui sa evolueze mult mai bine decat a facut-o impotriva Estoniei, altfel va avea probleme.

Echipa nationala de fotbal a Romaniei intalneste, marti, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA, reprezentativa similara a Olandei, intr-un meci contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2014.