Sepcile rosii sar in prima jumatate a clasamentului! Corona – U Cluj 0-2! VIDEO

554

Sepcile rosii sar in prima jumatate a clasamentului! Corona - U Cluj 0-2! VIDEOUniversitatea Cluj a reusit sa obtina trei puncte in deplasarea de la Corona Brasov, profitand de faptul ca brasovenii sunt retrogradati matematic.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Abrudan ’17 si Boutadjine ’60.

0-1: Defensiva brasovenilor nu a reusit sa respinga o minge centrata de Cristocea, Nicu a recentrat in mijlocul careului si Abrudan a inscris in poarta goala de la 6 metri.

In minutul 44, Calcan (Universitatea Cluj) a fost eliminat direct dupa un fault dur asupra lui Miranda.

0-2: Lemnaru l-a lansat in adancime pe Boutadjine si acesta a inscris cu un sut plasat pe langa Danalache de la 14 metri.

Vezi VIDEO REZUMAT!

In minutul 90+2, Takacs (Universitatea Cluj) a primit al doilea cartonas galben pentru tragere de timp si a fost eliminat de arbitrul Paul Unimatan.

Corona Brasov: Danalache – Burlacu (Neacsa ’71), Forika, Istrofor, Mendizov – Leonte, Miranda – Dedu (V. Balint ’62), Fl. Manea, Brata (Stanescu ’18) – Bus. Antrenor: Daniel Bona.

Universitatea Cluj: Veselovsky – Ciupe, Abrudan, Ninu, Neag – Bucsa, Lungu – Boutadjine, Cristocea (Takacs ’55), Nicu (Calcan ’29) – Lemnaru (Machado ’80). Antrenor: Mihai Teja.

Cartonase galbene: Burlacu ’53, Istrofor ’78 / Abrudan ’39, Takacs ’84, ’90+2.

Cartonase rosii: Calcan ’44, Takacs ’90+2.

Arbitri: Paul Unimatan (central) – Iulian Radu, Vlad Barleanu (asistenti) – Marius Omut, Eduard Ionita (asistenti suplimentari) – Petruta Iugulescu (rezerva).

Observatori: Constantin Stefan, Eduard Alexandru.

La meciul de la Brasov au asistat aproximativ 200 de spectatori, dintre care 50 de fani clujeni.

La inceputul partidei s-a tinut un moment de reculegere in memoria fostului arbitru Pavel Gheba, decedat saptamana trecuta.

Sursa: mediafax.ro