Siman i da teapa lui Becali. Varga si Curelea merg la Vaslui

650

„Cu Vasluiul discutam de foarte multa vreme. Cred ca intr-o perioada scurta ei ajung la Vaslui sub forma de imprumut pâna in iarna. In mare masura ne-am inteles. Mai sunt unele mici detalii de pus la punct, dar nu cred ca vor fi probleme. De la domnul Becali nu am avut oferta (n.r. – pentru Curelea). A avut doar dorinta de a prelua contractul jucatorului, fara ca acesta sa primeasca mai mult decât la Sportul”, a spus Siman la Sport.ro.

El a adaugat ca este posibil sa plece de la Sportul si mijlocasul Viorel Ferfelea

Atacantul Costin Curelea, 28 de ani, a fost dorit la Steaua de antrenorul Laurentiu Reghecampf si de managerul Mihai Stoica. „Daca il iau pe Cristea (n.r. – Adrian Cristea de la Petrolul), ce nevoie mai am de Curelea? Eu vreau sa joace Rusescu atacant. Pe Curelea nu il vreau eu. Pe Cristea il vreau eu si nu-l vrea MM-ul. Pe Curelea il vrea MM-ul si nu-l vreau eu. Si Reghe il vrea, ca ne-ajuta. Bine, ma, va fac voua pofta! Dar imi fac si eu. Si sa vedem cine stie mai bine fotbal, eu sau MM-ul”, a declarat finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, luni.

Mijlocasul Dacian Varga, 27 de ani, a evoluat ultima data la Kuban Krasnodar, unde a fost de asemenea imprumutat pâna la inceputul anului 2012.