Simona si-a PULVERIZAT adversara din primul tur de la Guangzhou. Si-a AFLAT deja ADVERSARA in turul urmator

389

Simona Halep a jucat excelent in primul sau meci dupa turneul de Grand Slam US Open, in care a atins faza semifinalelor.

Romanca s-a impus in doua seturi in fata Petrei Martici, scor 6-4, 6-2, si s-a calificat in turul doi al turneului de la Guangzhou, competitie cistigata anul trecut de Monica Niculescu.

Halep nu a avut nici o emotie in privinta victoriei, fiind la controlul meciului pe toata durata acestuia.

In turul urmator, romanca o va intilni pe Timea Babos, care a trecut in primul tur de Zhaoxuan Yang, scor 6-3, 6-0. Cele doua s-au intilnit o singura data, in 2013, cind Halep s-a impus in doua seturi.

HALEP – MARTICI 6-4 6-2

MECI SIMONA! Halep a fost de neoprit in acest final de set doi, cind a incercat sa termine cit mai rapid punctele.

HALEP – MARTICI 6-4 4-2

Halep rezista presiunii lui Martici pe propriul serviciu, dupa care reuseste un break rapid. Romanca se distanteaza la 4-2 si nu mai are nici o emotie in privinta victoriei.

HALEP – MARTICI 6-4 1-2

Setul secund a debutat cu un prim game lung, care a durat aproape 10 minute. Simona a avut patru sanse de break, insa ambele au fost anulate de Martici. Croata a pus si ea presiune pe serviciul Simonei, insa jucatoarea noastra a rezolvat rapid problemele. Halep a fost aproape din nou de break si in al treilea game, insa Martici a reusit sa isi pastreze serviciul.

HALEP – MARTICI 6-4

SET SIMONA! Halep isi pierde din nou serviciul si ii permite croatei sa egaleze, insa reuseste sa inchida apoi primul act fara mari dificultati. Jucatoarea noastra se misca bine pe teren, insa da senzatia ca ar juca in acest prim tur cu frina de mina trasa.

HALEP – MARTICI 4-3

Simona reface diferenta de un break si trece la citiva centimetri de 5-2. Martici are o prestatie destul de buna si o pune la incercare pe romanca in unele momente, dar e departe de a fi o adversara redutabila

HALEP – MARTICI 2-2

Doua game-uri inexplicabil de slabe pentru Hale, care este egalata cu usurinta, dupa o serie de greseli nefortate

HALEP – MARTICI 2-0

Halep incepe determinata partida si reuseste break-ul inca din primul game. Romanca are parte de un meci usor si pare ca va rezolva problema calificarii in scurt timp

Simona Halep evolueaza acum la Guangzhou, primul turneu dupa US Open.

A doua jucatoare a lumii o va intilni in primul tur pe Petra Martici din Croatia. Meciul e programat pe Arena Centrala, imediat dupa intilnirea dintre Sara Errani si Ying-Ying Duan, care va incepe la ora 05:00.

Halep si Martici s-au mai intilnit o singura data, in 2011, cind romanca a pierdut in trei seturi.

sursa: gsp.ro

.