Situatie DRAMATICA la Astra. UEFA i-a dat o lovitura FATALA

482

Desi este liderul campionatului, la 4 puncte distanta de Steaua, Astra se confrunta cu probleme extrem de grave.

Astra pare intrata intr-o situatie fara iesire, clubul giurgiuvean confruntandu-se cu grave probleme financiare. Cu patronul Ion Niculae dupa gratii, Astra nu dispune de lichiditati si strange datorii cu fiecare zi trecuta.

Au ramas si fara banii de la UEFA

O solutie pentru conducatorii liderului era reprezentata de banii care ar fi trebuit sa vina de la UEFA pentru participarea in tururile preliminare Europa League. Trupa lui Sumudica s-a oprit in play-off, dupa ce in turul 3 preliminar a trecut de West Ham United.

Presedintele Dani Coman a explicat innsa ca forul european a blocat banii pe care ar fi trebuit sa fie virati, tocmai din cauza datoriilor acumulate de club catre jucatori. Este vorba de aproximativ 600.000 de euro, bani.

„Este normal ca fiecare jucator sa fie suparat daca nu-si primeste salariul. Din punct de vedere al conducerii administrative asteptam si noi banii.

Cei de la UEFA ne-au spus ca ne vor da banii pe 9, apoi pe data de 16. Acum am fost instiintati ca banii sunt blocati de la UEFA si nu mai vin catre club. Ne confruntam cu o situatie grea”, a spus Dani Coman la Dolce Sport.

660.000 de euro ar trebui sa incaseze Astra de la UEFA, ca urmare a participarii in preliminariile Europa League din acest sezon

sursa: prosport.ro