Soc la Dinamo. Borcea a pleacat de la echipa dupa 19 ani

401

Dupa despartirea de Marius Niculae, Dinamo are parte de inca o lovitura soc! Borcea s-a despartit de Dinamo si nu mai este actionarul „cainilor”!

„Chiar daca se supara, chiar daca nu se supara finul pe mine, este adevarat. El nu mai este actionarul lui Dinamo. Alte detalii nu mai pot spune ca mi-a zis el sa nu mai spun. 500 la suta a plecat de la Dinamo, luni va avea o conferinta. Parea afectat atunci cand mi-a spus asta. Sunt totusi 19 ani. Mi-a zis ca ii e greu, dar ca a ramas cu Dinamo in suflet. Doctorii nu i-au mai permis”,a declarat Becali la Digi Sport, la Fanatik Show

„Borcea va ramane presedinte onorific”
„Mi-a zis ca unii bagau bani si altii nu. El avea bani, dar ceilalti nu il ajutau. Si-a dat si el seama ca Porumboiu e puternic, eu sunt puternic, CFR e puternic, numai Dinamo lua jucatori liberi de contract. Nu vreau sa spun mai multe, pentru ca aia sunt tovarasii lui, va ramane presedinte onorific pe viata. Mi-a spus ca degeaba s-a retras, ca tot a avut puls 200 si la meciul de la Severin. A zis ca mai bine se duce la Miami, sa nu mai stie de nimic. El este ultras, suporter din galerie”, a mai dezvaluit Gigi Becali.

Porumboiu: „Regret ca pleaca de la Dinamo”
„Sincer, regret ca pleaca de la Dinamo. In afara de doua, trei momente, nu am avut probleme cu el. Nu este ranchiunos si eu am un respect pentru astfel de oameni. Din pacate, si o spun cu regret sincer, oamenii care investesc in fotbal incep sa paraseasca fotbalul. Unii din motive chiar obiective. Poate cu ocazia asta o sa-i fac in sfarsit cadoul ala pe care ma tot roaga sa i-l fac, „poale-n brau”. Mereu i-am dat cand venea la Vaslui, dar a plecat si cu punctele in brau. Dinamo are acum un antrenor tare, e cel mai al dracu’ italianul Bonetti. Punctual, imi place ca echipa paseaza, au trasee, unghiuri. Ma rog, nu pot sa imi dau cu parerea despre ce e la ei. Azi am incheiat un transfer cu domnul Badea si m-am inteles perfect, deci nu comentez”, a spus Porumboiu la Fanatik Show, pe DigiSport.