Sogou accidentat grav la Braga. CFR-ul a mai pierdut un jucator important

561

Campioana Romaniei a platit cu varf si indesat victoria de la Braga. Sefii CFR-ului au inlemnit la faza in care Sougou s-a lovit grav si a ajuns direct pe patul de spital. Sogou este al cincilea fotbalist accidentat din lotul CFR-ului, dupa Deac, Sare, Vass si Ronny.Modou Sogou, fotbalistul care le-a deschis calea clujenilor spre grupele UEFA Champions League, a fost tinta jucatorilor de la Braga. Sogou a fost lovit in startul partidei de brazilianul Vinicius, iar in minutul 42 a fost aproape de o tragedie dupa ce a dat cap in cap cu Mossoro. In urma duelului, Sogou a ajuns direct la spital.

IOAN ANDONE, antrenor CFR Cluj: „Eu cred ca are fractura de coaste si comotie, deci a avut doua lovituri. Pentru noi cred ca va fi destul de grav, pentru ca la pauza nici nu putea respira. Ar fi al cincilea jucator pe care il pierdem in acest sezon si eu cred ca este foarte grav. Din fericire, am transferat un jucator care poate sa joace acolo foarte bine.”

RICARDO CADU, CFR Cluj: „Inca nu stim ce are, dar pentru el e victoria asta.”

LASZLO SEPSI, CFR Cluj: „Ii dedicam victoria si lui Sougou. Este pacat, pentru ca pierdem jucatori meci de meci si ne luptam pe mai multe fronturi, campionat, Champions League, o sa inceapa si Cupa Romaniei si o sa fie din ce in ce mai greu.”

ARPAD PASZKANY, finantator CFR CLUJ: „In viata exista o compensatie, ghinionul la accidentari, dar pana la urma rezultate care iti dau satisfactie, care te bucura si iti dau energie sa mergi mai departe.”