Song a fost prezentat oficial la Barca: Este visul meu sa joc cu Messi!

272

Insotit de catre vice-presedintele Barcei, Josep Maria Bartomeu, si de Andoni Zubizzarreta, Alex Song a fost prezentat oficial de Barca. Mijlocasul camerunez va purta tricoul cu numarul 25 la Barca. „Sa joci la cea mai buna echipa din lume se intampla doar o data in viata. Ii multumesc lui Arsene Wenger pentru ca sunt astazi in aceasta pozitie. Sper sa castig multe titluri pentru ca acest club este unul de castigatori, de campioni. 

Cand am auzit de interesul Barcei eram in negocieri cu Arsenal pentru prelungirea intelegerii si nu m-am gandit la inceput ca voi spune da.

Jucatorul pe care l-am remarcat e Messi, cel mai bun din lume. Mereu mi-a placut sa-l vad la TV si acum sunt foarte fericit sa joc alaturi de el si sa-l cunosc. Stiu ca sunt intr-o echipa de vedete. Pentru mine e o mare provocare si trebuie sa invat. Cand antrenorul va considera ca pot sa joc o voi face. Nu am venit sa-i iau locul lui Busquets, cel care e cel mai bun din lume pe postul lui. Multi jucatori de la Barca sunt cei mai buni din lume pe posturile lor. Xavi si Iniesta sunt cheia acestui club si pentru mine e o mare onoare sa vin la aceasta echipa.

Real Madrid este o echipa mare si o respect dar Barca e cea care joaca un fotbal mai bun. Dar nu vreau sa comentez nimic despre Real pentru ca eu sunt jucatorul Barcei” a spus Song.

Mijlocasul Barcei a tinut si sa-i cucereasca pe fanii catalanii: „Nu vorbesc catalana dar intentionez sa invat! Visca Barca si Visca Catalunya” a spus in incheiere Song.

Sursa: sport.ro