Sperietură de MOARTE pentru jucătorii naţionalei: au fost ATACAŢI de suporterii maghiari. Poliţiştii au tras FOCURI de armă

390

Hotelul din Budapesta, în care sunt cazaţi jucătorii României, a fost atacat de ultraşii maghiari, susţine www.realitatea.net. Forţele de ordine au intervenit cu focuri de armă.

Nu mai puţin de 300 de huligani cu măşti pe faţă şi îmbrăcaţi în negru au încercat să pătrundă în hotel.

Potrivit primelor informaţii, 300 de ultraşi maghiari au încercat să pătrundă în hotelul naţionalei României. Poliţia a intervenit cu focuri de armă ca să-i oprească, potrivit Sport.ro.

Un grup de huligani a provocat distrugeri în noapte de joi spre vineri, în zonele pieţelor Deak şi Erzsebet din centrul Budapestei, înaintea meciului dintre selecţionatele de fotbal ale Ungariei şi României, din preliminariile EURO 2016.

Agenţia ungară de presă MTI precizează că la faţa locului a fost deplasat un număr mare de poliţişti, pentru restabilirea ordinii.

Vandalii, despre care MTI scrie că ar fi fost un grup de skinheads îmbrăcaţi în negru, au detetriorat mai multe vehicule ale poliţiei cărora le-au spart parbrizele şi le-au tăiat cauciucurile. Huliganii au luat scaune din barurile aflate în apropiere şi le-au utilizat pentru lovirea vehiculelor forţelor de ordine.

Poliţia a efectuat mai multe arestări în zona respectivă, precum şi în jurul pieţei Liszt Ferenc. Conform MTI, incidente similare între suporterii rivali au avut loc şi în parcul central din capitala ungară.