”Stadionul Giulesti ar trebui inchis”

531

Giulesti_Stadium_-_RapidLigii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca stadionul „Giulesti – Valentin Stanescu”, pe care disputa meciurile de pe teren propriu formatia Rapid, ar trebui inchis.

El a explicat ca arena are nevoie de consolidare. „Parerea mea este ca ar trebui inchis stadionul Giulesti. Daca Ministerul Transporturilor, care a dat atatia bani pe licitatii spurcate si defavorabile Romaniei, nu este in stare sa bage 3-4 milioane de euro sa il consolideze si sa il faca competitiv inseamna ca ne ducem de rapa cu totul”, a spus Dragomir.

In cazul in care stadionul Giulesti se va inchide, presedintele LPF sustine ca nu este o solutie ca Rapid, Steaua si Dinamo sa joace toate partidele pe Arena Nationala. „Daca o sa joace trei echipe acolo o sa se aleaga praful de Arena Nationala. Solutia este sa se construiasca inca 2-3 stadioane”, a adaugat el.

Referitor la actiunea Politiei de marti in care treisprezece suporteri ai echipelor Steaua si Rapid au fost ridicati in urma unor perchezitii, Dumitru Dragomir a afirmat ca autoritatile nu vor mai admite abateri ale fanilor de acum inainte. „Este o actiune in forta a Politiei si se pare ca de acum inainte organele abilitate nu vor mai admite absolut niciun fel de abatere de la litera legii. Aviz amatorilor, de acum autoritatile si nu Liga vor fi foarte dure in exprimare. Ii sfatuiesc pe sefii galeriilor sa isi ia masurile necesare pentru ca nu e de gluma. Pedepsele sunt foarte aspre si se pare ca s-a umplut paharul. Sa nu se inteleaga ca din partea celor care conduc fotbalul a plecat aceasta actiune a Politiei”, a mentionat Dragomir.