Presedintele clubului Orduspor, Nedim Turkmen, a declarat, luni, ca a obtinut transferul atacantului Bogdan Stancu de la Galatasaray pentru 2,5 milioane de euro si ca jucatorul va semna un contract pe patru ani.

„Am pe birou un fax de la Galatasaray. Galatasaray a acceptat oferta noastra. Va veni in curand si contractul jucatorului. Am obtinut transferul lui Stancu de la Galatasaray pentru 2,5 milioane de euro. Iar cu jucatorul vom semna pe patru ani. S-a incheiat discutia Stancu. Stancu este jucatorul lui Orduspor pentru patru ani”, a spus Turkmen pentru agentia Anatolia, citata de cotidianul turc Fanatik.

In week-end, Galatasaray anuntase pe site-ul oficial si la Bursa din Istanbul ca a inceput negocierile cu Orduspor pentru transferul lui Bogdan Stancu, care a jucat in sezonul trecut la echipa din Ordu sub forma de imprumut.

Bogdan Stancu, legitimat la Galatasaray din ianuarie 2011, a jucat in sezonul trecut sub forma de imprumut la Orduspor, unde a fost foarte apreciat pentru prestatiile sale. Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.