LIGA 1

Steaua a urcat pe locul 36 in topul mondial al cluburilor de fotbal

Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, organism recunoscut de FIFA, a dat publicitatii clasamentul mondial al cluburilor, ierarhie in care Steaua a urcat 22 de pozitii, fiind acum plasata pe locul 36.

Campioana, CFR, a pierdut patru pozitii, fiind acum pe locul 63, in vreme ce Rapid a picat din prima suta, fiind pe 109, dupa ce la precedenta publicare a clasamentului ocupa locul 76. Si FC Vaslui a cazut vizibil in clasament, de pe locul 82 pe 114. De asemenea, Dinamo a pierdut 28 de pozitii, fiind acum pe 194.

FC Barcelona ocupa prima pozitie in ierarhia cluburilor, cu 349 de puncte, a doua fiind Atletico Madrid, 290. Pe trei, la jumatate de punct distanta e Universidad de Chile, pe patru Boca Juniors, iar pe 5 Real Madrid.

Ultima in Top 10 e, surprinzator, formatia olandeza Twente Enschede, in vreme ce Glasgow Rangers, care joaca in liga a III-a scotiana, e pe locul 21. Cea mai bine clasata formatie engleza e Manchester United, locul 24, in vreme ce campioana din Premier League, Manchester City, e pe locul 30.

 

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP