Steaua nu mai are capitan. Tatarusanu a pierdut banderola

601

Reghe va alege noul lider al Stelei dintre Bourceanu, Pintilii si Chiriches. Steaua a ramas fara capitan! Desi tocmai Ciprian Tatarusanu fusese reales capitan, dupa alegeri in vestiar, in cantonamentul din Austria, ros-albastrii iar nu au un lider in teren, conform gsp.ro.

Cum s-a ajuns la aceasta situatie? Tatarusanu pare sa-si fi pierdut pentru moment postul de titular in fata lui Razvan Stanca si, o data cu asta, si statutul de numarul 1 al capitanilor.

La ultimul amical inainte de startul sezonului, „Tata” a fost rezerva, iar banderola a fost purtata de cel care de obicei e al doilea capitan al echipei, Alexandru Bourceanu. „Gattusso” a jucat doar in prima parte, iar Tatarusanu a intrat la pauza, dar nici asa banderola nu a ajuns pe bratul portarului de 26 de ani. In a doua repriza, capitan a fost Vlad Chiriches, unul dintre preferatii fanilor, dar si cel despre care fostul tehnician al ros-albastrilor, Mihai Stoichita, a declarat ca ar fi cel mai in masura sa fie capitan. Abia dupa inlocuirea lui Vlad Chiriches cu tinarul Puscas, banderola a ajuns la Ciprian Tatarusanu, dar atunci Steaua avea pe teren practic echipa a doua, titularii obisnuiti fiind toti schimbati in minutul 46.

Reghe decide luni capitanul
Desi subiectul banderolei parea unul incheiat la Steaua, Reghecampf a anuntat ca el va decide cine va fi capitanul echipei. El l-ar vrea tot pe Alexandru Bourceanu, dar acesta a spus in mai multe rinduri ca nu ar mai dori sa poarte banderola. A doua varianta este Vlad Chiriches, iar ultimul nume surpriza aparut pe lista tehnicianului stelist este cel al lui Mihai Pintilii. Mijlocasul este obisnuit de la Tirgu-Jiu cu postura de capitan.

Banderola a fost mereu plimbata
In ultimii doi ani, banderola de capitan de la Steaua a fost de mai multe ori plimbata. Victor Piturca i-a dat-o lui Banel Nicolita, dar dupa plecarea actualului selectioner aceasta a ajuns la Cristi Tanase. Nici el nu a pastrat-o prea mult timp, capitan ajungind sa fie Tatarusanu. Acesta si-a pierdut statutul de lider dupa un conflict cu Gigi Becali, iar patronul l-a desemnat anul trecut pe Bourceanu capitan.