Steaua ofera 350.000 de euro pe Sanmartean!

567

lucian sanmarteanPrintre noile numele aparute pe lista Stelei se numara si Lucian Sanmartean, mijlocasul in varsta de 33 de ani care mai are un an de contract cu FC Vaslui. Sanmartean este impresariat de Anamaria Prodan, sotia antrenorului stelist Laurentiu Reghecampf.

„Da. L-aş lua pe Sanmartean, dar numai daca il iau gratis. M-a intrebat cineva daca ar fi bun Sanmartean. Am intenţia de a-l lua, dar nu sunt aşa de interesat incat sa ma apuc sa negociez. O sa vorbesc cu Porumboiu. Eu l-am intrebat: Adriane, tu-l mai ţii pe Sanmartean? A zis: Da, dom’le, il ţin. De-aia nu am mai insistat. El mai are de luat vreo 350.000 de euro şi i-am zis ca ii dau eu banii aia şi inca 10.000 pe luna.

Sanmartean a zis ca nu vrea la Steaua pana nu ia toţi banii de la Vaslui. E normal. Un jucator roman, caruia ii fac aproape o oferta egala ca cea de la Vaslui. E un jucator de excepţie, care nu se desparte de fotbal cu dragoste, impacat cu el, cu lumea, sa vina un an de zile sa caştige campionatul, sa joace in Liga Campionilor, sa il aplaude lumea, sa-l perceapa apoi ca stelist.”, a spus Gigi Becali, citat de Digisport.