Stefan are nevoie de ajutorul tau!

459

protezaStefan are nevoie de ajutorul tau. Isi doreste sa termine scoala, este in clasa a XI-a la Liceul “ Gheorghe Asachi” din Focsani. Isi doreste sa urmeze cursurile unei facultati de agronomie si daca se va putea sa se reapuce de fotbal. A practicat acest sport mai bine de trei ani si vrea sa alerge din nou alaturi de echipa sa.

Totul poate ramane doar un vis pentru Stefan Tiru daca tu nu ii vei intinde o mana de ajutor. Adolescentul de 17 ani, despre care am aflat intamplator, este internat la Spitalul “ Marie Curie” din Bucuresti. El are nevoie urgenta de 10.000 de euro pentru ca saptamana viitoare, medicul care il ingrijeste, prof.dr.Gh.Burnei, sa-l poata opera si sa-i poata pune o proteza la picior. Stefan a fost diagnosticat cu cancer osos si daca nu se intervine urgent risca o amputare de membru. Viata lui depinde de o banala proteza, pe care familia nu si-o poate permite financiar.

Parintii lui se agata de fiecare mana intinsa sperand ca vor reusi sa stranga suma necesara pentru achizitionarea acestei proteze. Tatal sau, Vasile Tiru, a deschis un cont in lei la BRD : RO 94 BRDE 400 SV 05323414000 . Pana acum, oameni cu suflet au donat in acest cont aproape 10.000 de euro si in acest fel s-a putut da un avans pentru proteza de care are nevoie Stefan. Costul total al acesteia este insa de 20.000 de euro. Stefan are nevoie de ajutorul tau! Cea mai mica suma donata in acest cont ajuta un copil sa traiasca.