Stramaccioni despre revenirea lui Chivu: Este foarte importanta pentru mine!

479

Tehnicianul echipei Internazionale Milano, Andrea Stramaccioni, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca pentru el este foarte important faptul ca fundasul Cristian Chivu este refacut si revine in lot, deoarece acum are mai multe solutii, informeaza site-ul oficial al clubului italian.

„Nu neg ca recuperarea lui Chivu este foarte importanta pentru mine.  El va completa un grup de cinci fundasi centrali ce ii va permite sa fac ceva ce nu am mai putut face, deoarece nu i-am mai avut la dispozitie pe toti. La meciul cu Hajduk Ranocchia avea probleme extrasportive, Juan Jesus era la nationala Braziliei, Samuel se recupera… Acum am toti fundasii centrali si cu Cristian putem aplica in teren alte solutii „, a spus Stramaccioni.

Cristian Chivu face parte din lotul de 23 de jucatori ai echipei Internazionale Milano pentru meciul de duminica, de pe teren propriu, cu Siena, din etapa a IV-a a campionatului Italiei.

Chivu a suferit o luxatie la un deget de la piciorul drept la inceputul lunii august, la partida cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa.