Sumudica, aproape de o suspendare URIASA. Ce GEST a facut in partida cu ASA Targu Mures

404

Antrenorul Astrei, Marius Sumudica, are probleme mari din cauza gestului pe care l-a facut la finalul meciului cu ASA, de la Tg. Mures.

Astra a pierdut cu 3-1, iar Sumudica a fost suparat rau din cauza arbitrajului brigazii conduse de Marcel Barsan.

In raportul de meci, arbitrul a scris ca, la final, Sumudica l-a ‘strans de mana, impins si bruscat’. In astfel de situatii, regulamentul prevede o suspendare de cel putin 9 etape, anunta Gazeta Sporturilor.

Imediat dupa ce jocul de la Tg. Mures s-a incheiat, Sumudica s-a indreptat catre mijlocul terenului, i-a intins mana lui Barsan, apoi l-a impins din corp si a intrat cu umarul in el. Barsat a facut un pas inapoi si i-a aratat lui Sumudica directia tribunelor, semn ca a fost eliminat. ‘Ce am facut? Te-am felicitat, atat!”, s-a plans omul de pe banca Astrei.

Versiunea lui Barsan e cu totul alta: „Sumudica m-a strans de mana, m-a impins si m-a bruscat!”, a notat arbitrul in raport. Acum, comisia de disciplina va lua o decizie impotriva lui Sumudica, a carui minima sanctiune poate ajunge la 9 runde in tribune! Antrenorul e considerat recidivist, dupa ce a primit mai multe suspendari in ultimul an. In cazul in care va primi sanctiunea minima, 9 etape, Sumudica va reveni pe banca abia in decembrie. O pedeapsa mai drastica il poate tine la ‘oficiala’ pana in 2016!

sursa: sport.ro