SURPRINDE PE CINEVA? Sumudica a zburat de la Vaslui dupa infrangerea cu Brasovul!

475

Vaslui are doar 15 puncte dupa primele 9 etape si deja distanta fata de lider este una considerabila. Infrangerea de la Brasov a fost picatura care a umplut paharul pentru Adrian Porumboiu, iar noaptea trecuta, inevitabilul s-a produs.

Finantatorul Vasluiului a decis sa inceteze colaborarea cu Marius Sumudica. In locul lui, pe banca echipei va sta Edi Iordanescu, ca interimar, asta pana cand Porumboiu va ajunge la o intelegere cu un alt antrenor.

Decizia a venit dupa o sedinta pe care a tinut-o Porumboiu in fata echipei, in timp ce Sumudica se afla la conferinta de presa de dupa meci.

„Am avut o discutie cu patronul clubului, in care mi-am anuntat intentia de a inceta colaborarea cu FC Vaslui. Am luat aceasta decizie pentru ca acum ceva timp i-am promis lui Sumudica ca voi ramane la Vaslui atat timp cat va fi si el aici.”

„Existau ceva tensiuni din cauza unor speculatii de presa cum ca nu am avea cele mai bune relatii si ca as fi eu o solutie in cazul schimbarii sale. Pentru a evapora acele tensiuni mi-am dat in acel moment cuvantul ca voi proceda asa fata de el, iar cuvantul si onoarea mea sunt mai presus de orice oportunitate profesionala.

Am promis patronului ca ma voi ocupa de echipa pana cand dansul va gasi o solutie, pentru ca am inteles ca nu exista niciuna in acest moment. Cand va aparea o solutie, imi voi incheia si eu colaborarea cu FC Vaslui”, a declarat Edi Iordanescu pentru ProSport.

Sursa: sport.ro