Terim se teme de CFR: Au ajuns pe 2 in grupa pe merit

389

Cu o zi inaintea meciului dintre Galatasaray si CFR Cluj, Fatih Terim a preferat sa fie rezervat cand a vorbit despre sansele echipei sale in partida de marti seara, care va avea loc la 21:45, in direct pe Digi Sport 1. Tehnicianul turc n-a comis greseala facuta de Jose Peseiro, care a anticipat ca Braga urma sa aiba o misiune usoara contra elevilor lui Ioan Andone in prima runda a grupei, pentru ca CFR sa se impuna in Portugalia cu 2-0.

Turcii le-au promis infernul oamenilor lui Andone in duelul de la Istanbul. Pentru Galata, ar fi prima victorie in grupele UEFA Champions League in acest sezon, in care oamenii lui Fatih Terim au pierdut cu Manchester United si contra portughezilor de la Braga.

Fara succes si in campionat de trei etape si fara punct in UEFA Champions League, Fatih Terim are nevoie de un succes in fata clujenilor lui Ioan Andone. CFR e insa pe locul doi in grupa, iar prestatia campioanei Romaniei la Braga l-a pus pe ganduri pe tehnicianul Galatei.

“Va fi al treilea meci al nostru in grupele Ligii si speram ca totul va decurge cum trebuie de aceasta data. Despre partea adversa avem numai ganduri bune. Eu cred ca CFR a ajuns pe aceasta pozitie pe merit. Imi doresc sa castigam, insa nu pot spune acum daca vom obtine o remiza sau daca vom invinge. Cu siguranta o sa castige cel mai bun, dar pentru noi ar fi foarte importanta o victorie in acest moment”, a spus Fatih Terim.