>> CONTINUARE >>. JO SOCI 2014. Dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Soci, agentia France Presse a alcatuit un top zece cele mari momente ale Jocurilor Olimpice de la Soci. 10. Shaun White pe usa din dos (snowboard) Americanul Shaun White, ambasadorul mondial al snowboardului, a fost detronat, ocupand doar locul 4 in proba incheiata cu victoria elvetianului Iouri […]" /> >> CONTINUARE >>. JO SOCI 2014. Dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Soci, agentia France Presse a alcatuit un top zece cele mari momente ale Jocurilor Olimpice de la Soci. 10. Shaun White pe usa din dos (snowboard) Americanul Shaun White, ambasadorul mondial al snowboardului, a fost detronat, ocupand doar locul 4 in proba incheiata cu victoria elvetianului Iouri […]"> TOP Zece cele mai importante MOMENTE de la JO SOCI 2014! – Stiri din sport
FOTBAL+

TOP Zece cele mai importante MOMENTE de la JO SOCI 2014!

.

JO SOCI 2014. Dupa incheierea Jocurilor Olimpice de la Soci, agentia France Presse a alcatuit un top zece cele mari momente ale Jocurilor Olimpice de la Soci.

1no1010. Shaun White pe usa din dos (snowboard)

Americanul Shaun White, ambasadorul mondial al snowboardului, a fost detronat, ocupand doar locul 4 in proba incheiata cu victoria elvetianului Iouri Podladtchikov. White a ratat astfel sansa unui al treilea titlu consecutiv, performanta reusita de numai sase sportivi intr-o proba individuala la Jocurile Olimpice de iarna.

.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP